Foto

Foto

domingo, 4 de diciembre de 2011

Per celebrar halloween crearem històries fantàstiques i ferem un taller de màscares terrorífiques

ELS NENS ZOMBIES

Havia una vegada dos germans molt curiosos que es deien Miguel i Lucas. Al sol post estaven jugant a futbol al jardí i la pilota els va sortir disparada al bosc. En anar a buscar-la, de sobte varen veure una llum brillant molt misteriosa i plens de curiositat volien descobrir el què era. Cada vegada s'allunyaren mes i mes a dins d'aquell bosc tenebrós i terrorífic. Es varen allunyar tan que es varen perdre dins del   bosc.
Estaven caminant per aquell bosc tan obscur i ple de boira. Tenien molta por, fam, i sed. Passaren per un camí on hi havia un cartell que posava...
ARANYES ASESINES!!  No varen veure el cartell i varen passar, estava tot ple de teles d'aranya i esquelets i en Lucas va dir:
-Miguel tenc molta por.
Els varen picar moltes aranyes per tot el cos, es varen infectar,  estaven tots plens de sang.
Varen passar el camí de las aranyes. A dins de la boira  varen veure una casa encantada, vella i mig abandonada, tocaren a la porta i tot seguit va obrir un psicòpata que va dir als nens si es volien quedar a dormir, ells  innocentment contestaren, ben contens que si. Encara que en Lucas ja tenia un pressentiment estrany els nens es quedaren a dormir.
A mitja nit en Miguel es  despertar enguixat perquè va escoltar unes veus misterioses, com que tenia sed s'aixeca a beure un got d'aigua.
En passar per davant la porta mig oberta, del psicòpata, el va escoltar dient:   
-vaig a convertir els nens en zombis.
En sentir-ho, en Miguel, espantat, va córrer a avisar al seu germà, intentaren escapar d'aquella maleïda casa però, al sortir corrents varen caure a una trampa i el psicòpata els va atrapar i els tancà en un cambra obscura i tenebrosa. Mentrestant el psicòpata va treure una potinga especial que els injectar amb una xiriga i els convertir en  zombis.
I des de aquell dia ningú es va atracar a aquell bosc.


 







No hay comentarios:

Publicar un comentario